Étlap

Itallap

Nyitva tartás

Recepció és Bár

Hétfő - Vasárnap: 09:00-21:00

Étterem

Szerda - Szombat: 12:00-21:00 Vasárnap: 12:00-15:00

Kapcsolat

 

A Mádi Kúria 50 fős, elegáns, mégis családias hangulatú étterme a szállodától függetlenül, önállóan is fogad vendégeket. Esküvők, céges rendezvények, elegáns borbemutatók, borvacsorák lebonyolítását is vállalja.

Az étlap Tokaj-Hegyalja helyi specialitásaira épül, de a kitűnő tokaji borokat méltó módon kiegészítő fogások mellett nemzetközi ínyencségeket is tartalmaz. A tokaji borvidék szinte teljes kínálata mellett a sörivók és vörösborkedvelők sem maradnak szomjan. Az étterem italkínálatában szinte kivétel nélkül megtalálhatóak a vezető Tokaj-hegyaljai borászok csúcsborai. Az ízletes falatok mellett kitűnő olasz kávé-különlegességekkel is igyekszünk a vendégek kedvében járni.Gyakoriak éttermünkben a neves mádi borászok által megtartott borvacsorák. Ezen alkalmakkor a borokhoz illő egy-egy menüsort kínálunk.

Rendezvényekre vagy nagyobb társaságok számára igény szerint ízletes svédasztalos menüsort ajánlunk.

Bálok, protokolláris események alkalmával svédasztalos gálavacsorák elkészítését is vállaljuk.

Szállodánk népszerűségét erősíti a Rendezvényközpontunkban tartott színvonalas esküvők. A pár igényeinek megfelelően olyan ételspecialitások összeállítására törekszünk, amelyek egyaránt kedveznek mind a hagyományos ételeket kedvelőknek, mind pedig a vegetáriánusoknak.