Kapcsolat

2011. év végére egy különálló, teljesen új épületben kapott helyet a 130 fő befogadására képes, egy légterű, a térségben egyedülálló konferenciaterem. Nagyobb tanácskozások, konferenciák, családi események, kulturális rendezvények kitűnő helyszíne.

Mivel a rendezvényterem belső tere egybefüggő, a változó igényekhez alkalmazkodva többféle ültetési rend és asztalberendezés alakítható ki, így alkalmas előadás, workshop, termékbemutató, kiállítás, partnertalálkozó, tárgyalás – akár megosztott helyiségekbe szervezett lebonyolítására is. A rendezvényterem saját konyhájának segítségével díszvacsora, születésnapi parti, illetve esküvő megrendezése is lehetséges.

A terem padló és fali-temperálással valamint légkondicionálással biztosítja a résztvevők komfortérzetét. A rendezvényterem mellett kültéri medence teszi még élménydúsabbá vendégeink itt tartózkodását.


ESKÜVŐK
A 130 fő befogadására alkalmas Rendezvényközpontunk méltó helyszíne lehet esküvői szertartás, illetve az azt követő ünnepi vacsora megtartására.

Az épületet körbeölelő parkosított belső udvar, valamint az éjszaka kivilágított, égszínkék úszómedence még romantikusabb és meghittebb helyszínt biztosít, mediterrán hangulata pedig tovább fokozza az esküvő különleges pillanatait.

A rendezvényterem adottságai lehetővé teszik a változatosabbnál változatosabb esküvői dekorációk kialakítását, az általunk biztosított körasztalok pedig az igényességet és az eleganciát tükrözik.

Az esküvői pár számos menüsor közül választhat, beleértve az éjféli menüajánlatainkat is. Lehetőség van svédasztalos tálalási mód, valamint italpultból történő kiszolgálásra is, amely által még gördülékenyebb a mulatság.

Csapatunk mindig arra törekszik, hogy figyelembe véve eddigi tapasztalatainkat, a pár minden igényét szem előtt tartva szervezzük meg álmaik esküvőjét!
Konferenciatermünk kiváló helyszíne lehet báloknak, születésnapi partiknak, eljegyzéseknek, keresztelőknek. Háttércsapatunk segítségével megvalósítjuk álmai rendezvényét. A terem mellett elhelyezkedő kültéri medence és jacuzzi lehetővé teszi a programok legszélesebb körű megvalósítását.

Konferenciatermünk kiváló helyszíne lehet báloknak, születésnapi partiknak, eljegyzéseknek, keresztelőknek. Háttércsapatunk segítségével megvalósítjuk álmai rendezvényét. A terem mellett elhelyezkedő kültéri medence és jacuzzi, és az igen látványos kemence lehetővé teszi a programok legszélesebb körű megvalósítását.

CÉGES RENDEZVÉNYEK
Nagyobb tanácskozások, konferenciák, kiállítások, kulturális rendezvények számára a térségben egyedülálló 130 fős konferenciatermünk biztosít otthont.

Kúriánk vállalja külső helyszínen lebonyolításra kerülő rendezvények catering hátterét, illetve ezen kültéri események felszerelésigényeinek megszervezését is: transzfer, rendezvénysátor (akár fűtött, vagy hűtött is), külső helyszínen használható asztalok és székek. Széleskörű kapcsolatainkra támaszkodva segítünk egyedi programok, szabadtéri játékok, vetélkedők és csapatépítő tréningek megszervezésében (terepjárós túra, hajótúra, stb.).
 
A RENDEZVÉNYTEREM MÉRETEI ÉS ADOTTSÁGAI
A vendégtér 18 méter hosszú és 13,5 méter széles, a belmagassága 4,7 méter. A teremben nincsenek belső oszlopok, vagy más zavaró szerkezeti elemek, illetve több oldalról természetes fény éri. A rendezvényterem külön ruhatári résszel, elkülönített konyhával, stúdióhelységgel valamint biliárdteremmel is rendelkezik.