Szoba árlista

Étlap

Itallap

Kapcsolat

 

Az elegáns, 21-edik századi technikával felszerelt Mádi Kúria Hotel*** tapasztalt munkatársaival, és kitűnő csapatával fogadja a Tokaj-Hegyaljára látogatókat. A kétemeletes szállodában 23 szoba áll a vendégek rendelkezésére, 20 kétágyas, 2 egyágyas és egy apartman. A szobák nagy része légkondícionálóval ellátott, a kétágyas szobák pedig többségében szeparálhatóak.

Az akár 50 fő befogadására is alkalmas éttermünk a’la carte-os étkezési lehetőségen kívül kitűnő helyszíne lehet céges ebédeknek, vacsoráknak, kis létszámú esküvőknek. Szállodánk étterme gyakori helyszíne elismert mádi borászok által megtartott borvacsoráknak. Egy 5-7 fogásos vacsora kíséretében a borászok bemutatják a fogásokhoz illő boraikat. Mádi specialitásokkal, bor hozzáadásával készült ételekkel, izgalmas desszertkülönlegességekkel és a 41 tételből álló borkínálatunk legnépszerűbb Tokaj- hegyaljai nedűivel várjuk Kedves Vendégeinket!

A szállodánk második emeletén található tárgyalóterem gyakori helyszíne vállalati tanácskozásoknak, továbbképzéseknek, vezetői tréningeknek is, ahol elrendezéstől függően 15-20 főnek tudunk helyet biztosítani. Az esti levezetéshez hangulatos pinceborozó, valamint finn szauna áll a rendelkezésükre.

Gyermek vendégeinket egy igényesen kialakított játszószoba várja, ahol minden kicsi megtalálja a számára megfelelő elfoglaltságot. A Kúria földszinti, és első emeleti terasza tökéletes helyszíne az esti beszélgetéseknek, borozgatásoknak.