Szoba árlista

Étlap

Itallap

Kapcsolat

 

A tokaji borászat egyik központjának számító Mád híressége a zsinagógán kívül az 1872-ben megalakult Hegyalja-Mádi Takarékpénztár, melynek épülete az 1980-es években készült el. A huszadik század második felében az eredeti funkcióját elvesztett épületet sokféle célra hasznosították, állaga teljesen leromlott.

2005-ben az épület eredeti pompájában újult meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen, Mád központjában, és ad otthont a Mádi Kúria Hotel és Rendezvényközpont.

A háromcsillagos superior szálloda hangulatos 50 fős étteremmel, pinceborozóval, 24 jól felszerelt, részben légkondicionált szobával, kistanácsteremmel és 130 főt befogadó konferencia központtal, kültéri medencével és szaunával várja kedves vendégeit.

A családias hangulatú, akár 50 fő befogadására is alkalmas éttermünk a’la carte-os étkezési lehetőségen kívül kitűnő helyszíne lehet céges ebédeknek, vacsoráknak, kis létszámú esküvőknek. Szállodánk étterme gyakori helyszíne elismert mádi borászok által megtartott borvacsoráknak is.

A szállodánk második emeletén található tárgyalóterem gyakori helyszíne vállalati tanácskozásoknak, továbbképzéseknek, vezetői tréningeknek is, ahol elrendezéstől függően 15-20 főnek tudunk helyet biztosítani.

Az esti poharazgatáshoz a hotel hangulatos pinceborozójában megízlelhetik Tokaj-Hegyalja híres borait. A borlapunk kínálata felsorakoztatja a környék legismertebb borászait és pincészeteit. 

A pinceborozónkon kívül a szállodánk földszinti, és első emeleti terasza is tökéletes helyszíne az esti beszélgetéseknek, borozgatásoknak.

A Mádi Kúria Hotel*** és Rendezvényközpont változatos kikapcsolódást nyújtó tokaji csillagtúrák remek kiindulópontja Vendégeink számára szívesen összeállítunk és szervezünk hangulatos pince-és dűlőtúrákat.

Szállodánk vállalja a magánjellegű programok teljes körű megszervezését, lebonyolítását is. Örömmel szervezünk borkóstolóval egybekötött birtoklátogatást bármely mádi, vagy tokaj-hegyaljai pincészetbe, melynek során a látogatóknak szakavatott helyi vezető mutatja be a méltán világhírű tokaji borok elkészítésének titkait. Több pincészetet érintő túrákat is szívesen összeállítunk. A gondatlan kóstolást elősegítve, igény esetén a vendégeket bérelt busszal, sofőrrel szállítjuk.