ÉLMÉNYCSOMAGJAINK / Csali horgászok számára

Csali horgászok számára

Jöjjön Mádra horgászni! Akár horgásztó a kedvenc helye, akár a folyókat szereti inkább, várjuk Önt szerettel! Szálljon meg nálunk és akár a környék összes vizét meglátogathatja tőlünk csillagúraszerűen.

A Bor-tó pihenő- és horgászhely a Mád-Mezőzombor-Bodrogkeresztúr által bezárt háromszögben várja a horgászni vágyókat. Az üdülőteleppé alakított halastavat a Harcsakút-forrás vizéből duzzasztják halastó a horgászoknak szolgál pihenőhelyül. Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, busa.  

A Bodrog halállománya szinte egyedülállóan változatos, közel összes halfajunk képviselteti magát a folyóban. A folyó vízminősége a közelmúltban jelentősen javult, ma már csaknem kifogástalannak mondható. A Bodrogköz, vagyis a Tokaj-Bodrogzug Tájvédelmi Körzet, érintetlen ártér, így tökéletes ívóhelyet nyújt számos halfaj számára és bőségesen ellátja ivadékhallal a folyót.

Ha a Tiszán horgászna, az egyenes folyószakaszok lassan mélyülő parttal várják Önt. A kanyaroknál, kívül mélyebb, sodróbb vizet, agyagos, meredek partot találhatunk, míg a belső íveken sekélyebb a víz, és homokos partokra is bukkanhatunk. A Tisza a maga lenyűgöző sokszínűségével, holtágaival hazánk egyik legváltozatosabb folyója, amelynek értékeit a természetet szeretők becsülni fogják. Vadregényessége, érintetlensége, gazdag növény és állatvilága elbűvöli az idelátogatókat. A fogható halak palettája rendkívül széles: fogható itt ponty, márna, keszegfajták, garda, kárász, küsz, bodorka, jász, domolykó, balin, paduc, amúr, harcsa, csuka, sügér, kecsege, és süllő.