ÉLMÉNYCSOMAGJAINK / Esküvők, magánrendezvények

Esküvők, magánrendezvények

Életük nagy lépésére, az esküvőjükre készülnek? Tokaj-Hegyalja ékszerdoboza, Mád és központjában a patinás Mádi Kúria romantikus környezetben várja Önöket szeretettel.

Az esküvőhelyszín kiválasztása életre szóló döntés, ezért fontos, hogy átgondoljuk és kitaláljuk, mit szeretnénk, és azt, amire vágyunk, hogy lehet megvalósítani. Különleges, egyedi igények is felmerülhetnek. Álmaik eseményének szervezése számos kérdést vethet fel: hány fős lesz a násznép, milyen stílusú esküvőt szeretnének, szükség van-e szállásra, hogy csak néhányat említsünk. Egy emlékezetes, elegáns, klasszikus, romantikus esküvő kiváló helyszíneként szolgál a Mádi Kúria, és a medence partján álló 130+ fős rendezvényterme. A hangulathoz hozzájárul a csodás táj, a vendégszerető csapat és a személyre szabott csomagok. 

Örömmel állunk rendelkezésére már az első lépéseknél, a kérdések megválaszolásában, hogy vágyaik minél teljesebben megvalósulhassanak. Szívesen körbevezetjük a Kúriában, támogatjuk abban, hogy ne csak vonzó esemény formálódjon, hanem okos és jó döntések szülessenek a részletekkel kapcsolatban.