ÉLMÉNYCSOMAGJAINK / Látványsportokat űző sportegyesület képviselője?

Látványsportokat űző sportegyesület képviselője?

Tökéletes helyszínt keres sporttáboraihoz? A Mádi Kúria várja Önt és csapatát. A friss levegő, a zöldellő természet, a dombok-völgyek kiváló és egészséges környezetet nyújtanak a hatékony edzésprogramok végrehajtásához.
A természeti adottságokon túl a Mád FC sportcsarnoka is rendelkezésre áll az edzések céljára 100 méternyi távolságra a Kúriától. A nagyméretű füves sportpálya is könnyen elérhető, a Kúriától 2 km távolságra található. Mind a fedett tornacsarnok, mind a pálya lefoglalható.
Az edzések közötti és utáni nyugodt pihenésre a 21. századi technikával felszerelt kétemeletes szálloda a garancia. 23 szoba áll a vendégek rendelkezésére: 19 kétágyas, 3 egyágyas és egy apartman. A szobák nagy része légkondicionálóval ellátott, a kétágyas szobák pedig szeparálhatóak.
A sportolók étkezése kulcsfontosságú a kívánt eredmények eléréséhez. Az akár 50 fő befogadására is alkalmas éttermünk az à la carte étkezési lehetőségen kívül kitűnő helyszínt ad a csapatok számára speciálisan összeállított, kiegyensúlyozott, vitamin- és fehérjedús étrend biztosítására. Az edzések időzítéséhez igazodva mádi specialitásokkal, akár előre egyeztetett, testre szabott menüvel látjuk el a sportolókat.
A szállodánk második emeletén található tárgyalóterem az edzések előtti, utáni edzői eligazításokhoz, instrukciókhoz nyújt megfelelő terepet. A Kúria egy tárgyalóteremben szükséges technikai felszereltséget – projektort, vetítővásznat, flipchartot, stb. – is biztosít igény szerint. A kisteremben az elrendezéstől függően 15-20 főnek tudunk helyet biztosítani. A nagy konferencia termünk 100+ fő befogadására is alkalmas.
Az esti levezetéshez, csapatépítéshez hangulatos pinceborozó, biliárdasztal áll vendégeink rendelkezésére. Finn szaunánk is használható lesz az egészségügyi válság elmúltával. A Kúria földszinti terasza tökéletes, fedett helyszíne az esti beszélgetéseknek, borozgatásoknak. Illetve, grill- és borteraszunkon, hangulatos medencénk partján várjuk a pihenni vágyó fáradt sportolókat.
További, igényeire szabott információért, ajánlatért kérjük, keressen minket! Örömmel állunk rendelkezésére!