Élménycsomagjaink

 

„Világörökségi Táj Várja Vendégeit” jeligére

 

„Világörökségi Táj Várja Vendégeit” jeligére - ajánlatunk érvényes a 2021. április 1. és 2021. augusztus 31. közötti időszakban. Merüljön el a történelmi Tokaji borvidék kultúrtájként világörökséggé nyilvánított területén található műemlékek, várak, tradíciók és hagyományok világában! Érkezzen akár barátaival, akár családjával hozzánk Mád patinás-historikus kúriája kiváló szállás a Tokaj-Hegyalján tervezett kulturális csillagtúráikhoz. Fedezze fel a gazdag, változatos programokat, amelyeknek otthont ad ez a vidék! 

Tovább a részletekért

Megyünk Mádra – hétköznap is!

 

Megyünk Mádra – hétköznap is! Ajánlatunk érvényes a 2021. április 1. és 2021. augusztus 31. közötti időszakban. Szinte határtalan a programlehetőségek tárháza nyáron Mádon és tágabb környezetében, a Zemplénben és Tokaj-Hegyalján. Érdemes nem csak a hétvégékre tervezni a pihenést, a kikapcsolódást. Töltsenek nálunk minimum 3 éjszakát hétköznapokon és kedvezményes szállásajánlattal, illetve egy alkalommal 3 fogásos vacsorával ajándékozzuk meg Önöket!

Tovább a részletekért

Szőlőszüret Előkészület

 

Szőlőszüret Előkészület - ajánlatunk érvényes a 2021. augusztus 1. és 2021. augusztus 31. közötti időszakban. Augusztus a nyári szőlőmunkák befejezésének időszaka: utoljára igazgatjuk, kötözzük és tetejezzük a szőlőt, a földre lógó fürtöket felkötjük. Ahol szaporításra vesszőt akarunk szedni, megkezdjük a szőlő szelektálását. A pincékben elindulnak a szüreti előkészületek.

Tovább a részletekért

Mádi Kúria mindenkinek, akit iMádunk!

 

Pazar ajándék lehet szeretteinknek, barátainknak, ha időt töltünk velük, vagy a hétköznapi rohanásban megteremtjük számukra a lehetőséget egy kis kikapcsolódásra, pihenésre. Ajándékozzon Ön is Mádi Kúria vouchert!

Tovább a részletekért

Kollégák Körében a Kúriában

 

Vállalati tréningben, csapatépítésben gondolkodik? Mi más lehetne erre tökéletesebb helyszín, mint a világ zajától mentes környezet, ahol autentikus helyi programokkal tarkíthatja a képzés programját, és beépítheti Mád specialitásait a csapatépítés menetrendjébe.

Tovább a részletekért

Kultúrtörténeti séták kedvelőinek

 

Történelmi kincseink, kézműves hagyományaink életre szóló élménnyel szolgálnak, ha megismerné Tokaj-Hegyalja világát, tradícióit. Várjuk szeretettel!

Tovább a részletekért

Céges események szervezőinek

 

Vállalati tréningben, csapatépítésben gondolkodik? Mi más lehetne erre tökéletesebb helyszín, mint a világ zajától mentes környezet, ahol autentikus helyi programokkal tarkíthatja a képzés programját, és beépítheti Mád specialitásait a csapatépítés menetrendjébe. A 21. századi technikával felszerelt kétemeletes szállodánkban tárgyaló- és tréningtermünkkel várjuk Önöket!

Tovább a részletekért

KóBORlók számára

 

A történelmi Tokaji borvidék, mint a világörökség része a furmint hazája. Évszázados technológiákat alkalmazó hangulatos családi pincék várják bort kedvelő látogatóikat. Mádon a nemespenésszel borított pincelabirintusokban érlelődnek a kiváló minőségű, messze földön híres borok, amelyek kizárólag a Tokaji borvidéken termett szőlőből készülnek, és amelyeknek a Mádi Sajt Manufaktúra kiváló termékei méltó kísérőként szolgálhatnak. Belekóstolna a környék ízeibe?

Tovább a részletekért

Látványsportokat űző sportegyesület képviselője?

 

A Zemplén friss levegője, a koncentrálást támogató nyugodt, csendes környezet, a Mád FC sportcsarnoka és nagyméretű füves sportpályája is rendelkezésre áll a hatékony edzésekhez. A sportolók étkezése kulcsfontosságú, ezért kínálatunkat testre szabjuk igényeik szerint. Az edzések előtti, utáni edzői eligazításokhoz levezetéshez, csapatépítéshez is kiváló helyszínt nyújt a Kúria. 

Tovább a részletekért

Csillagtúrák természetjárók számára

 

Történelmi kincseink, kézműves hagyományaink életre szóló élménnyel szolgálnak, ha megismerné Tokaj-Hegyalja világát, tradícióit. Várjuk szeretettel!

Tovább a részletekért

Esküvők, magánrendezvények

 

Tokaj-Hegyalja ékszerdoboza, Mád és központjában a patinás Mádi Kúria romantikus környezetben várja Önöket, ha életük nagy lépése, az esküvőjük előtt állnak. A 130+ fő befogadására alkalmas rendezvénytermünkben kényelmesen elférnek a vendégei. A tágas terem egyik oldalának ajtajai kitárhatók a grillteraszunkra, amely kéklő medencénk mellett várja vendégeit.

Tovább a részletekért

Csali horgászok számára

 

Jöjjön Mádra horgászni! Akár horgásztó a kedvenc helye, akár a folyókat szereti inkább, várjuk Önt szerettel! Szálljon meg nálunk és akár a környék összes vizét meglátogathatja tőlünk csillagúraszerűen. Várja Önt a Bor-tó pihenő- és horgászhely, a Bodrog és a Tisza!

Tovább a részletekért