Experience Packages

 

Hosszú Szieszta Ősszel - Kettőt fizet, hármat kap

 

Egészségünk megőrzésének egyik titka az aktív pihenés. Sétáljunk, túrázzunk, vagy akár futhatunk is a csodaszép zempléni tájon, Tokaj-Hegyalján, Mádon és környékén. A munkás hétköznapok után szakítsunk időt a kikapcsolódásra is! Töltsünk egy-egy szombat-vasárnapot, vagy akár egy hosszabb hétvégét, péntekkel vagy hétfővel kibővítve a szeretteinkkel, a barátainkkal kiránduljunk nagyokat a friss levegőn!

Tovább a részletekért

Keddi Kiruccanás Kedvezménnyel

 

Érkezzenek hozzánk keddtől csütörtökig bármely nap, kedvezményes ajánlattal várjuk Önöket! A Zemplén ezernyi csodával vár minket hétköznapokon is. Csillagtúrázzon, bringázzon a Mádi Kúriából, vagy induljon hajókázni, horgászni tőlünk! Fedezze fel a helyi hagyományokat, a kézműves közösség csodáit, a kulturális értékeket! Töltsenek nálunk minimum 2 éjszakát hétköznapokon a keddtől csütörtökig terjedő időszakokban, és 30%-os kedvezményt adunk Önöknek a szállás árából.

Tovább a részletekért

Vállalati elvonulás vidéken - Tréning, konferencia, csapatépítő

 

Vállalati tréningben, csapatépítésben gondolkodik? Mi más lehetne erre tökéletesebb helyszín, mint a világ zajától mentes környezet, ahol autentikus helyi programokkal tarkíthatja a képzés programját, és beépítheti Mád specialitásait a csapatépítés menetrendjébe. Fedezzék fel munkatársaikkal együtt a helyi hagyományokat, a kézműves közösség csodáit, a kulturális értékeket!

Tovább a részletekért

Mádi Kúria mindenkinek, akit iMádunk!

 

Pazar ajándék lehet szeretteinknek, barátainknak, ha időt töltünk velük, vagy a hétköznapi rohanásban megteremtjük számukra a lehetőséget egy kis kikapcsolódásra, pihenésre. Ajándékozzon Ön is Mádi Kúria vouchert!

Tovább a részletekért

Kultúrtörténeti séták kedvelőinek

 

Történelmi kincseink, kézműves hagyományaink életre szóló élménnyel szolgálnak, ha megismerné Tokaj-Hegyalja világát, tradícióit. Várjuk szeretettel!

Tovább a részletekért

Céges események szervezőinek

 

Vállalati tréningben, csapatépítésben gondolkodik? Mi más lehetne erre tökéletesebb helyszín, mint a világ zajától mentes környezet, ahol autentikus helyi programokkal tarkíthatja a képzés programját, és beépítheti Mád specialitásait a csapatépítés menetrendjébe. A 21. századi technikával felszerelt kétemeletes szállodánkban tárgyaló- és tréningtermünkkel várjuk Önöket!

Tovább a részletekért

KóBORlók számára

 

A történelmi Tokaji borvidék, mint a világörökség része a furmint hazája. Évszázados technológiákat alkalmazó hangulatos családi pincék várják bort kedvelő látogatóikat. Mádon a nemespenésszel borított pincelabirintusokban érlelődnek a kiváló minőségű, messze földön híres borok, amelyek kizárólag a Tokaji borvidéken termett szőlőből készülnek, és amelyeknek a Mádi Sajt Manufaktúra kiváló termékei méltó kísérőként szolgálhatnak. Belekóstolna a környék ízeibe?

Tovább a részletekért

Látványsportokat űző sportegyesület képviselője?

 

A Zemplén friss levegője, a koncentrálást támogató nyugodt, csendes környezet, a Mád FC sportcsarnoka és nagyméretű füves sportpályája is rendelkezésre áll a hatékony edzésekhez. A sportolók étkezése kulcsfontosságú, ezért kínálatunkat testre szabjuk igényeik szerint. Az edzések előtti, utáni edzői eligazításokhoz levezetéshez, csapatépítéshez is kiváló helyszínt nyújt a Kúria. 

Tovább a részletekért

Csillagtúrák természetjárók számára

 

Történelmi kincseink, kézműves hagyományaink életre szóló élménnyel szolgálnak, ha megismerné Tokaj-Hegyalja világát, tradícióit. Várjuk szeretettel!

Tovább a részletekért

Esküvők, magánrendezvények

 

Tokaj-Hegyalja ékszerdoboza, Mád és központjában a patinás Mádi Kúria romantikus környezetben várja Önöket, ha életük nagy lépése, az esküvőjük előtt állnak. A 130+ fő befogadására alkalmas rendezvénytermünkben kényelmesen elférnek a vendégei. A tágas terem egyik oldalának ajtajai kitárhatók a grillteraszunkra, amely kéklő medencénk mellett várja vendégeit.

Tovább a részletekért

Csali horgászok számára

 

Jöjjön Mádra horgászni! Akár horgásztó a kedvenc helye, akár a folyókat szereti inkább, várjuk Önt szerettel! Szálljon meg nálunk és akár a környék összes vizét meglátogathatja tőlünk csillagúraszerűen. Várja Önt a Bor-tó pihenő- és horgászhely, a Bodrog és a Tisza!

Tovább a részletekért